Poštovani članovi,

kao što Vam je poznato do daljnjega je ograničen rad trgovina od 8 do 17 sati. Poslodavac se trenutno odlučio za rad u pune dvije smjene. Kako je dnevno radno vrijeme skraćeno dolazi do preklapanja tih smjena. Uputa Stožera za zatvorene prostore je održavanje minimalne udaljenosti od 2m između osoba kao i ne grupiranje više od 5 osoba. Većinu mreže Gavranović marketa čine manji objekti i ako uzmemo da u svaki uđe po jedan kupac već dolazimo do situacije u kojoj je gotovo nemoguće poštivati pravila ponašanja u ovoj kriznoj situaciji kad su obje smjene prisutne na poslu.

Predložiti ćemo poslodavcu drukčiju organizaciju poslovanja, ali želimo i Vaše mišljenje.

Molimo Vas da ispunite ovu kratku anketu kako bi svi bili upoznati sa situacijom. Molimo svakog posebno da ispuni anketu (ukoliko netko nema pristup internetu molimo da ispunite anketu i za tog člana)


    Dvije smjene u danu bez preklapanjaJedna smjena cijeli dan druga slobodnaPoslovođa određuje za svaki market posebno

    Trenutni način mi odgovara


    Ovu anketu možete podijeliti i s kolegicama i kolegama koje nisu članovi našeg Sindiakta jer je i njihovo mišljenje važno.

    Molimo Vas za razumijevanje i prema Poslodavcu jer ovo je teška i potpuno nova situacija u kojoj smo se svi zajedno našli. Iz tog razloga smatramo da je komunikacija nas s Vama članovima i Sindikata s poslodavcem od velike važnosti.

    Total Page Visits: 181